Atraktivní vivo V40 přináší špičkové fotografie v dostupném těle

Date:

Společnost vivo představila nový smartphone vivo V40 při příležitosti zahajovacího zápasu UEFA EURO 2024 v Německu. Novinka přináší prémiové funkce a design, který je častěji spojován s prémiovými telefony a vlajkovými loděmi.

Každý nezapomenutelný okamžik si zaslouží být zachycen s maximálním umem. Nové vivo V40 promění každého uživatele v mistra portrétů s vlastním uměleckým projevem.

Profesionální fotografie s technologiemi ZEISS

Vivo V40 je jako vůbec první zařízení střední třídy od výrobce vivo vybaveno dvojicí 50MP fotoaparátů s technologiemi společnosti ZEISS – hlavním a širokoúhlým. Tyto fotoaparáty nabízejí jasnější snímky a realističtější barvy než kdy dříve. Profesionální dojem zajistí režimy ZEISS Multi-focal Portrait a ZEISS Portrait Styles, včetně efektu Biotar Bokeh, se kterými zachytíte portréty na úrovni profesionálních fotografů.

Ostatně se ty nejlepší portréty rodí ze souhry světla a stínu, a proto je vivo V40 vybaveno kruhovým bleskem Aura Light Ring. Ten je vytvořen tak, aby napodoboval studiové světelné podmínky a každou osobu nebo objekt obklopil ideálním, měkkým světlem. Slouží k tomu inteligentní přizpůsobení teploty světla, které umožní zachytit požadovaný snímek bez ohledu na aktuální světelné podmínky.

Na své si přijdou i milovníci selfie a videí. Model vivo V40 je vybaven 50MP ultraširokoúhlým předním fotoaparátem, který umožňuje zachytit celou partu přátel jedním záběrem. Skrze partnerství se společností ZEISS nabízí model V40 také řadu profesionálních režimů fotografování a videa.

Samozřejmostí je kvalitní zpracování. Pro modely z rodiny V je charakteristický prémiový design a špičkové materiály, což potvrzuje atraktivní, velmi tenké tělo a jemný AMOLED displej s vysokou obnovovací frekvencí. Nechybí ani dostatek výkonu díky vyladěnému procesoru Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 a až 12 GB paměti RAM, kterou lze softwarově rozšířit o dalších až 12 GB. Pokoj v duši zajistí odolnost proti vodě a prachu odpovídající normě IP68. Nakonec je tu pak baterie s velmi vysokou kapacitou 5500 mAh, která poskytuje mimořádně dlouhou výdrž a podporuje velmi rychlé 80W nabíjení systému FlashCharge.

Vivo V40 bude v České republice dostupné od 28. června za doporučenou maloobchodní cenu 12 499 korun (verze 8 GB / 256 GB) nebo 13 999 korun (verze 12 GB / 512 GB). Už dnes u V40 startuje předprodej. U vybraných obchodních partnerů k předobjednávce telefonu získáte až do 27. června kompaktní gril na uhlí značky Weber v hodnotě 2999 korun jako dárek.

- Reklama -pr článek

Nové příběhy

Další články autora
Katka

Proč se hodí umět německy?

Význam němčiny by neměl být podceňován. Němčina má stále...

Má vaše dítě problémy s učením? Začněte je řešit co nejdříve

Objevily se u vašeho dítěte problémy s učením? Pokud...

Fermentovaná kosmetika je ideální řešení pro citlivou pleť. Jaké má výhody?

Proces fermentace potravin asi všichni moc dobře znáte. Málokdo...

Co dělat proti nespavosti

Bezesnou noc čas od času zažije každý z nás....