Proč se hodí umět německy?

Date:

Význam němčiny by neměl být podceňován. Němčina má stále nejvyšší počet rodilých mluvčích v Evropě – jen ve Spolkové republice Německo žije cca 82 000 000 lidí, další miliony přidají Rakousko, Švýcarsko nebo Belgie. A významné německy mluvící menšiny žijí v desítce dalších zemí.

Dále je nutné zmínit, že Německo má ekonomiku pevnou jako skála, je to jedna ze zemí s nejvyšším exportem na světě a Česká republika je jen jedním ze států, pro nějž Německo představuje nejdůležitějšího ekonomického partnera.

Proč se učit zrovna německy?

Vzít si kurz němčiny v Brně znamená skvělý způsob, jak si rozšířit obzory, obzvláště pokud pracujete nebo chcete pracovat v oblasti obchodu a podnikání, v průmyslu, v dopravě nebo třeba v cestovním ruchu. Právě tyto oblasti jsou s Českem a s českou ekonomikou nejvíce provázané.

Naučit se německy se Vám však zcela jistě vyplatí, i pokud chcete “jen” cestovat po Německu, Rakousku či Švýcarsku. Dechberoucí příroda, hory i města těchto států lákají každoročně nemalý počet turistů. Pokud lákají i Vás, bude se Vám znalost němčiny velmi hodit.

Jak obtížné je naučit se německy s PELICANem?

Nemusíte se obávat, že jazykové kurzy němčiny pro Vás budou příliš obtížné. Německý jazyk má podobné základy jako angličtina – jde totiž o germánské jazyky. A u PELICANa se budete tento jazyk učit moderními metodami, které si rychle oblíbíte.

Učení zakládáme především na komunikaci a participaci na hodinách, na aktivním přístupu a kontaktu s učitelem i s ostatními studenty a interaktivními prvky. Jedině díky aktivního využívání jazyka od samého počátku se Vám němčina dostane snadno do hlavy a Vy pak rychle pochopíte základní gramatiku a zafixujete si slovní zásobu.

Jak se můžete přihlásit?

Vybrat si u nás můžete ze skupinových i individuálních kurzů němčiny. Ty individuální budou 100 % přizpůsobeny Vašim potřebám a požadavkům, protože lekcí se budete účastnit jen Vy a lektor, kterého Vám navíc přiřadíme již do 5 dnů po odeslání přihlášky.

U skupinových kurzů probíhá výuka němčiny jedenkrát týdně ve dnech pondělí-čtvrtek v rámci 90minutových lekcí. V kurzu je průměrně 4-8 studentů, se kterými se vzájemně můžete motivovat do vzdělávání.

Skupinové kurzy otevíráme na několika úrovních a pokud si nejste jisti tou svou, můžete využít ukázkové lekce zdarma. Může Vám také pomoct náš rozřazovací test, který naleznete na našich webových stránkách. Do kurzu navíc můžete přistoupit kdykoliv během trvání kurzu a cenu za něj Vám adekvátně snížíme.

Pokud Vás ke studiu němčiny ještě něco zajímá, určitě nás kontaktujte skrze telefon nebo e-mail, s radostí Vám na cokoliv odpovíme. Veškeré kontaktní údaje naleznete na webových stránkách Jazykové školy PELICAN. Těšíme se na Vás!

- Reklama -pr článek

Nové příběhy

Další články autora
Katka

Má vaše dítě problémy s učením? Začněte je řešit co nejdříve

Objevily se u vašeho dítěte problémy s učením? Pokud...

Fermentovaná kosmetika je ideální řešení pro citlivou pleť. Jaké má výhody?

Proces fermentace potravin asi všichni moc dobře znáte. Málokdo...

Co dělat proti nespavosti

Bezesnou noc čas od času zažije každý z nás....

Pořiďte si opravdu vstřebatelný kolagen. Co o něm musíte vědět?

Naše tělo si přibližně po 25. roce života pomalu...